Hoge kristallen vazen Utrecht

Onze bijzondere kristallen vazen zijn van hoge kwaliteit kristal glas. De vazen worden gemaakt in de Bohemen, Tsjechië. Kristal wil zeggen dat het hoogwaardig kwaliteit glas is. Kristalglas bevat 24% loodkristal en 30% volloodkristal (met onder andere zilverzand, lood). Een mooie kristallen vaas van deze kwaliteit is een aanwinst voor elk interieur.

Bloemen in deze vaas zijn prachtig om te zien: de heldere vaas geeft een sprankeling en geeft de bloemen een extra boost om te stralen. We hebben verschillende vazen die we zelf importeren. Een mooie bos bloemen in een kristallen vaas geven uw bedrijfsruimte een elegante en rijke uitstraling.

Welke vaas gaat u bestellen op onze site?

hoge kristalglazen vazen

Flowertools is de site waar de mooiste vazen en de grootste collectie van Nederland verkrijgbaar zijn. Elegante vazen van kristalglas, hoge vazen, smalle vazen, we hebben ze allemaal! 

Op onze site staan 20 modellen en allemaal hebben we ze gefotografeerd met een mooi boeket, vervaardigd door een duurzame bloemist in Utrecht.
De vazen zijn van hoge kwaliteit glas. En de dikte van kristalglas van onze vazen is tussen 1.00 cm – 1.50 cm. De kristalglazen vazen zijn zwaar, en geven een goede stabiliteit. De vazen zijn stabiel, mooi en elegant.

Voor elke interieur hebben we een passende kristallen vaas!

Onze vazen staan ook in verschillende hotels, omdat ze stralen, door de glinstering van hoge kwaliteit glas. Voor meer dan 50,00 euro besteld, is de bezorging gratis! We hebben verschillende kristal glasvazen Orbit, Metropolitan, Oval, Okinawa, Neptune, Colloseum Yoko X, Globus, Infinity en Florale.

We hebben verschillende soorten vazen:

  • We hebben verschillende X-vazen. Deze zijn zeer geschikt om de bloemen wijd te schikken.
  • De slanke vazen zijn zeer geschikt om pluk boeketten in te rangschikken.
  • De hoge vazen zijn voor verschillende bloemen in te schikken, mooie rozen, Pioenrozen, of prachtige Delphinums, ze geven een prachtige royale uitstraling.

U kunt ook onze lage Orbit schaal bestellen, hij is prachtig! Daar past een mooie Vanda in, deze orchidee is sterk en heeft prachtige kleuren en is een totale mooie compositie.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00