Exclusieve Hoge Vazen van Kristal

Zoek je hoge vazen van kristalglas? Je vindt ze bij Flowertools kristal online!

Wij halen onze collectie rechtstreeks bij de leverancier: prachtige, hoge kristalglazen vazen. Elk van deze designstukken is ambachtelijk geblazen en staat garant voor topkwaliteit.

Handgeblazen kristalvazen in verschillende designs

We beschikken over 20 uiteenlopende ontwerpen. Of je nu op zoek bent naar een modern, klassiek, hoog, smal, ovaal of strak design. Je vindt ze op onze website.

Elk stuk is mondgeblazen, en de robuuste dikte van het glas garandeert stevigheid en gewicht. De uitmuntende kwaliteit herken je direct aan de helderheid van het kristal.

Wil je de juiste hoge vaas van kristalglas vinden?

De juiste hoge vaas vinden? Kijk goed naar de vorm van de vazen. Kijk of de vaas je aanspreekt. Bedenk waarvoor je de vaas wilt gebruiken en waar de vaas komt te staan. En kijk goed wat de juiste hoogte is voor de bloemen die je erin wilt zetten.

Heeft u een hoge vaas nodig?

Onze hoogste ontwerpen zijn de Florale, Infinity, Metropolitan, en Neptune. Deze mooie hoge kristallen design vazen zijn 32 cm of hoger. Deze hoge vazen zijn perfect voor een mooie bos hoge bloemen!

Neptune hoge vaas van 32 centimeter

Moderne en klassieke vazen, voor elke vaas een passend boeket

Onze kristalglazen collectie biedt verschillende ontwerpen, elk perfect voor een passend boeket. De moderne veldboeketten zijn een prachtige match met onze stijlvolle Orbit ontwerpen. Deze hebben een eenvoudige, maar rijke uitstraling, perfect aansluitend bij de hedendaagse interieurstijlen.

Of je nu kiest voor veldboeketten, pluk boeketten of een ander uniek boeket, ze komen prachtig tot hun recht in onze kristalglazen stukken.

Wat zijn populaire formaten voor hoge vazen?

Als het gaat om hoge vazen van kristalglas, zijn er enkele populaire formaten waar je uit kunt kiezen. Hier zijn een paar opties die je kunt overwegen:

Hoge vazen van 50 cm hoog

Voor wie op zoek is naar een middelgrote vaas, zijn hoge vazen van 50 cm hoog een goede keuze. Ze zijn perfect voor het plaatsen van bloemstukken of voor gebruik als decoratieve items op zichzelf.

Smalle glazen vazen van 30 cm hoog

Als je een smalle ruimte hebt en op zoek bent naar een vaas die hier goed bij past, overweeg dan smalle glazen vazen van 30 cm hoog. Dit formaat neemt relatief weinig ruimte in beslag, maar voegen toch een vleugje elegantie toe aan je interieur.

Glazen vazen tot 60 cm hoog

Als je wilt investeren in een echt statement stuk, dan zijn hoge glazen vazen tot wel 60 cm hoog een uitstekende keuze. Deze vazen trekken gegarandeerd de aandacht en kunnen dienen als een ware blikvanger in je woonkamer.

Hoe kan ik hoge vazen gebruiken als decoratie?

Er zijn verschillende manieren waarop je hoge vazen van kristalglas kunt gebruiken als decoratieve items in je huis. Hier zijn enkele ideeën:

Vul de vaas met gedroogde of kunstbloemen

Een van de meest klassieke manieren om een hoge glazen vaas te decoreren, is door deze te vullen met gedroogde of kunstbloemen. Dit geeft de vaas een prachtige en kleurrijke uitstraling, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de verzorging van echte bloemen.

Plaats takken of een boeket in de vaas

Als je op zoek bent naar een meer natuurlijke uitstraling, overweeg dan om takken of een boeket in de vaas te plaatsen. Dit voegt textuur en hoogte toe aan de vaas en kan een echt statement maken in je interieur.

Ben je op zoek naar een bijzondere vaas met draai?

We hebben een speciale kristallen vaas: de infinity. het lijkt erop dat de geslepen kristallen vaas een soort draai maakt. Bovendien heeft de glasspiraal die erop zit een speciaal effect.

Voor een betoverende look heb je slechts enkele bloemen nodig, want de Infinity staat stevig op zichzelf. Net zoals al onze andere ontwerpen, bezit deze vaas zijn eigen unieke charme.

Infinity hoge vaas met bijzondere draai

Mondgeblazen hoge vazen uit de Bohemen

Onze ambachtelijk geproduceerde mooie vazen uit de Bohemen hebben allemaal een eigentijdse uitstraling. Bijvoorbeeld de Oval, dat is een klassieke vaas die uitstekend past in het huidige interieur. Mooie takken geven deze vaas een moderne uitstraling.

De hoogwaardige Bohemen kristallen glazen vazen importeren we zelf. Je kunt ze vandaag nog bij ons bestellen!

Het bestellen van onze kristal glazen vazen is makkelijk en snel. Bestel je vandaag voor 12.00 uur? Dan versturen we je bestelling vandaag nog.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00