hoge kristalglazen vazen

Zoek je design vazen van kristalglas? Je vindt ze bij ons!

Wij importeren zelf onze collectie Kristalglas vazen. Dat zijn mooie hoge vazen van kristalglas. Deze mooie design vazen zijn hand geblazen en van zeer goede kwaliteit.
Let op: kristalglas bevat een zekere hoeveelheid lood.

Handgeblazen kristalvazen in verschillende designs

We hebben 20 verschillende design kristalglas vazen. Moderne designs, klassieke designs, hoge vazen, smalle vazen, ovale vazen, strakke vazen. Je vindt deze mooie hoge vazen van kristalglas op onze site. De vazen zijn handgeblazen en de dikte van het glas zorgt dat ze stevig en zwaar zijn. De goede kwaliteit van de vazen zie je aan de helderheid van de kristalvazen.

Bekijk al onze designvazen.

Wil je de juiste vaas van kristalglas vinden?

De juiste kristalglasvaas vinden? Kijk goed naar de vorm van de vazen. Kijk of de vaas je aanspreekt. Bedenk waarvoor je de vaas wilt gebruiken en waar de vaas komt te staan. En kijk goed wat de juiste hoogte is voor de bloemen die je erin wilt zetten.

Heeft u een hoge vaas nodig? Onze hoogste vazen zijn Florale, Infinity, Metropolitan, en de Neptune. Deze mooie kristal design vazen zijn 32 cm en hoger. Deze hoge vazen zijn perfect voor mooie hoge bloemen!

Moderne en klassieke vazen, voor elke vaas een passend boeket
De kristalglazenvazen hebben we in verschillende designs. Voor elke design vaas is er een passend boeket. De moderne veldboeketten passen bij alle mooie design kristalglas vazen. Onze mooie Orbit design vazen zijn simpel van structuur, maar hebben een rijke uitstraling.

De eenvoudige uitstraling van de Orbitvaas past helemaal in de moderne huisstijl. Je kunt mooie veldboeketten, plukboeketten of een mooi design boeket kopen, want deze passen in onze mooie Kristal glazen vazen.

Ben je op zoek naar een bijzondere vaas met draai?

We hebben een speciale kristallen vaas: de infinety. het lijkt erop dat de vaas een soort draai maakt en het glasspiraal die erop zit heeft een speciaal effect. Voor een mooie uitstraling heb je niet veel bloemen nodig, de kristalvaas is een stevige vaas. Zo hebben al onze designs hun eigen kwaliteiten.

Handgeblazen vazen uit de Bohemen

Onze prachtige handgeblazen vazen uit de Bohemen hebben allemaal een eigentijdse uitstraling. Bijvoorbeeld de Oval, dat is een klassieke vaas die uitstekend past in het huidige interieur. Mooie takken geven deze vaas een moderne uitstraling.

Voor 15:00 uur besteld, eerstvolgende werkdag in huis

De hoogwaardige Bohemen kristallen glazen vazen importeren we zelf. Je kunt deze mooie hoge vazen bestellen! Het bestellen van onze kristalglas vazen is makkelijk en snel. Bestel je vandaag voor 15.00 uur? Dan heb je ze de volgende dag in huis. Behalve op zondag en maandag, niet elke pakkettendienst levert op zondag en maandag!

[bestelknop]