Over Flowertools

Welkom!

Mijn naam is Hellen van Gils, een creatieve geest met een passie voor Boheems kristal en zijden bloemen.

Bij Flowertools vind u een exclusieve selectie kristallen vazen, wijnglazen en betoverende kristalglas accessoires – exclusief vervaardigd in het hart van de Tsjechische Bohemen, speciaal voor u!

Of u nu op zoek bent naar mooie vazen met een uniek design of in het bijzonder naar hoge vazen. Combineer dit met onze stijlvolle zijden bloemen, en u hebt een tijdloos duo in handen.

Met 30 jaar expertise is Flowertools de webshop voor Boheems kristal en trendy zijden bloem decoraties voor ieder sfeervol interieur.

Helle van Gils in prachtige bloemrijke tuin genietend van een glas rode wijn.
Prachtige sfeerimpressie van onze collectie in woonkamer setting.

Een belofte van ons aan u

In een wereld die constant verandert, blijft één ding zeker: de kwaliteit, service en vakmanschap van Flowertools.

Hier draait alles om stijl, klasse en duurzaamheid. Wanneer u kiest voor ons, kiest u niet alleen voor de ongeëvenaarde schoonheid van Boheems kristal, maar ook voor een toewijding aan duurzaam geproduceerde artikelen.

We begrijpen hoe belangrijk het is om bij te dragen aan een betere toekomst, en daarom zijn al onze producten met zorg en verantwoordelijkheid vervaardigd.

Bovendien weten we dat u niet graag wacht. Daarom beloven we: vandaag voor 12:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. Dat is onze garantie. Want bij Flowertools draait het allemaal om het overtreffen van uw verwachtingen en het verrijken van uw leefruimte.

Kies voor kwaliteit, kies voor snelheid, kies voor duurzaamheid. Kies voor Flowertools.

Heb je een vraag aan Hellen van Gils of wil je gewoon kennismaken, we horen graag van je!

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00