Retour

Hoe retourneer ik een artikel?

Indien u niet geheel tevreden bent over uw aankoop, bieden wij u de mogelijkheid om het product binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren. Volg hiervoor s.v.p. de onderstaande procedure. Volg onze vijf duidelijke en overzichtelijke stappen voor een zorgvuldig en spoedig retourproces.

Stap 1. retour aanmelden

Registreer je retour online via het onderstaande retourformulier. Selecteer de reden van retour en verzend het formulier.

Stap 2. retour formulier downloaden

Download ons retourformulier en vul alle gegevens zorgvuldig in. In het retourformulier vind u het adres label dat u nodig heeft voor een correcte retourzending.

Retourformulier downloaden

Stap 3. Inpakken product(en) voor retour

Verpak de artikelen zorgvuldig, indien mogelijk doet u dat in de originele doos, of een andere stevige verpakking. Controleer altijd of het product goed is verpakt. Eventuele beschadiging door eigen toedoen of door toedoen van de bezorger (van de retourzending) is voor eigen risico.

Stap 4. Verzending producten

Verzend het product binnen 14 dagen na het herroepen van de overeenkomst. Breng het pakket naar het postkantoor van uw keuze. Bewaar het ontvangen verzendbewijs goed.

Stap 5. Ontvangst en verwerking

Wij verwerken uw terugbetaling binnen 14 dagen na herroeping van uw aankoop.

Flowertools heeft het recht om te wachten met de terugbetaling tot we de producten retour hebben ontvangen, of totdat er is aangetoond dat u de producten hebt teruggezonden. De terugbetaling vindt plaats via dezelfde betaalmethode die u bij de aankoop heeft gebruikt. Mocht terugbetaling via deze weg niet mogelijk zijn, dan nemen wij contact met u op.

Meer informatie over de wettelijke herroepingstermijn vind u op onze pagina met ons terugbetaal – levering en retourneringsbeleid.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00