Terugbetaal – levering en retourneringsbeleid

Leveranciers

Onze vaascollectie is afkomstig van Crystalite uit Tsjechië, een gerenommeerde fabriek die het traditionele ambacht van kristalblazen in ere houdt in de Bohemen-regio. Deze vazen, gekenmerkt door hun robuuste constructie, zijn ontworpen om zelfs de zwaarste boeketten te dragen. Elk stuk draagt trots het keurmerk van Boheems kristalglas.

Voor onze zijden bloemen hebben we een partnership met Duif Bloemen uit België, synoniem voor kwaliteit en finesse.

Verzending & Afhalen

Geniet van voordelige verzendtarieven bij Flowertools.nl! Voor bestellingen onder de €50 vragen we in Nederland een bijdrage van slechts €6,75 aan verzendkosten. In België is dit tarief €15.

Maar er is meer goed nieuws:

  • Bij bestellingen van €50 of meer verzenden we je prachtige kristallen producten gratis binnen Nederland.
  • Voor onze Belgische klanten is de verzending gratis bij een bestelwaarde van €65 of meer.
  • Wil je de verzendkosten helemaal in eigen hand houden? Je bent van harte welkom om je aankoop zelf op te halen in Utrecht. Dit kan eenvoudig en op een voor jou geschikt moment, mits op afspraak.

Bestel je voor 12:00 uur? Dan doen we er alles aan om jouw bestelling dezelfde dag nog bij de pakketdienst af te leveren. We streven ernaar dat jij je nieuwe aanwinst zo snel mogelijk in handen hebt, in veel gevallen al de volgende dag.

Om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden, ontvang je van de bezorgdienst een track-en-trace code. Hiermee kun je op elk moment zien waar je pakket zich bevindt en wanneer je het kunt verwachten.

Rond de feestdagen is het een bijzonder drukke periode voor de pakketdiensten. We vragen om je begrip hiervoor. Ondanks hun beste inspanningen, kan het voorkomen dat de levering van je bestelling tijdens deze periode iets langer duurt dan normaal.

We waarderen je geduld en danken je voor je vertrouwen in Flowertools.nl.

Bestel tijdig met de feestdagen in zicht

Met de feestdagen in aantocht, weten we dat bezorgdiensten het extra druk krijgen. Daarom raden we je aan om je bestelling tijdig te plaatsen. Zo heb je de controle en zorg je ervoor dat jouw schitterende aankopen ruim op tijd binnen zijn.

Retourbeleid

Wilt u uw aankoop retourneren? Binnen 14 dagen kunt u, mits ongebruikt en in de originele verpakking, uw product terugsturen. De retourkosten zijn voor uw rekening, maar u kunt ook kiezen om het product kosteloos terug te brengen in Utrecht na een afspraak via info@flowertools.nl.

Schade tijdens Verzending

Hoewel we kwaliteitskristalglas verkopen en uiterst zorgvuldig zijn met de verpakking, kunnen we helaas niet garanderen wat er tijdens het transport gebeurt. Mocht een vaas beschadigd raken, meld dit dan binnen 48 uur met bijgevoegde foto’s. Wij zorgen dan voor een kosteloze vervanging.

Heb je hulp nodig?

Neem contact met ons op als je vragen hebt over ons retourbeleid of terugbetalingen.