volgende pagina >

volgende pagina >

Bent u opzoek naar vazen in alle soorten en maten voor uw prachtigste bloemstukken? Uw zoektocht eindigt hier. U vindt hier een uitgebreid assortiment. Voor elke gelegenheid is er een vaas verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld aan het geven van een geweldige bos bloemen aan een familielid of vrienden met daarbij een van onze producten cadeau. Maar u kunt ook een vaas uitkiezen als verrijking van uw eigen interieur.

Vazen voor de allerbeste prijs-kwaliteitsverhouding

Vazen zijn het perfecte cadeau voor bijna elke gelegenheid. Maar natuurlijk telt de prijs-kwaliteitsverhouding hier enorm in! U wilt niet teveel betalen voor een vaas die van slechte kwaliteit is en breekt nadat u hem een paar keer gebruikt heeft. Alle producten die wij verkopen zijn van uitstekende kwaliteit voor een prijs waar niet over te twisten valt. Dat is de service die Flowertools garandeert.

Vazen voor een moderne twist in uw woning

Waarom zou u kiezen voor eigentijdse vazen met een moderne twist in uw woning? Een simpel antwoord? Omdat ze uw woning bezieling geven, omdat zij uw decor opvrolijken en uw bloemstukken tot recht brengen. Doordat ze zo uniek zijn zullen ze in uw woning de gehele sfeer bepalen. Een sfeer waarin u zich thuis kunt voelen en anderen mee kan laten genieten.

Vazen van Boheems kristal

Wij bieden een ruim assortiment in vazen van Boheems kristalglas. Met Boheems kristal bedoelen we het glas dat geproduceerd wordt in de Bohemen, een streek in Tsjechiƫ. Ze zijn stuk per stuk uniek geproduceerd. Hierdoor zal u de vaas niet snel bij iemand anders vinden. De uniekheid, de kwaliteit en de prijs die wij kunnen hanteren zorgen ervoor dat ze enorm populair zijn: een verrijking van uw woning.