Zijde bloemen

Zijdebloemen

Zijde bloemen zijn niet van echt te onderscheiden. De zijde bloemen zijn van zeer goede kwaliteit. Ze gaan jaren mee en ze zijn duurzaam. Zijdebloemen worden ook weleens Kunstbloemen genoemd. En zijde bloemen worden ook nep bloemen genoemd. Toch zijn ze bijna niet van echte bloemen te onderscheiden!

Je kunt bij ons verschillende zijdebloemen bestellen

Je kunt bij ons allerlei zijdebloemen bestellen. We hebben Orchideeën, Zanthadetisia’s, creme, roze, witte en zalm kleurige Pioenrozen, Magnolia takken. Het is zeker de moeite waard om even te kijken. De kunstbloemen zijn makkelijk online te bestellen! En ze gaan jaren mee.

Zijdebloemen op onze site zijn Magnolia, rose Phalenopsis, witte Phalenopsis, Calla’s, rose Pioenrozen, zalm Pioenrozen, Witte Pioenrozen, Zalm Pioenrozen, Bessen takken, en 3 zijde boeketten.
Bijzonder bloemen om uw huis op te fleuren met onze zijdelingen. Onze mooiste zijde bloemen zijn de Pioenrozen, deze zijn vol van bloem, en tonen een rijkelijk bloei.

Zoek je zijdeboeketten voor in de zaak of huis?

Onze zijde boeketten zijn vol en duurzaam. Je kunt kiezen uit mooie zijde design boeketten in de kleuren bont, rood of paars. In het paars/magenta (fuchsia kleurige) zijdeboeket zitten 2 Vanda orchideeën , Magnolia takken, klimaateis, en ander bijzondere bloemen.

Onze andere zijde boeketten in het rood hebben een mooie Gloriosa, Celosia’s, Magnolia tak, rozen, en ze zijn opgevuld met andere mooie zijde bloemen. Ons laatste zijde boeket is een bont boeket, met diverse hoge kwaliteit zijde bloemen, met clematis, Cosmos, Lelies en andere bloemen mooi opgebonden tot een mooi geheel.

Zijdebloemen in je bedrijf?

Heb je al eens gedacht een mooie zijde bloemen op de vaas of misschien als plant? Alles is mogelijk bij Flowertools. Niet van echt te onderscheiden, dan kan alleen als de kwaliteit uitstekend is! De zijde bloemen kunnen voor verschillende doeleinde worden gebruikt. Mooie op de vaas, maar ook een mooi balie stuk hebben wij in onze collectie. Kunstbloemen zijn helemaal weer terug van weg geweest!

Zijde Orchideeën als plant op de balie

Een zijde Boeket op een vaas op een mooie tafel, een mooi bloemstuk op de balie, een planten schaal met zijde orchideeën het zijn allemaal mogelijkheden. Je kunt de zijde bloemen het hele jaar door bestellen.

Kunstbloemen zijn duurzaam

Een groot voordeel van kunstbloemen is dat ze duurzaam zijn. Duurzaam is iets waar vele bedrijven en instellingen zich nu mee bezig houden. Misschien sluit dit wel goed aan op uw doel voor duurzaam.
Planten die mooi blijven en jaren mee kunnen, is ook een vorm van duurzaam. Ook kunstplanten kunnen we verzorgen, de planten zijn duurzaam. Neemt u het eens in uw overweging mee, alles is mogelijk!